If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък съм без последното гърне и доста добър и приятен звък изкарва особенно като позагрее колата...в преспектива мисля да махна и останалите ама не искам пък да стане много шумно...
Аз до онзи ден бях без средното и задното ... прекалено брутално е, повярвай
На дълъг път е някакъв ужас. Като слезеш, все едно си в някой друг свят, някакви странни хора ти говорят разни неща, които не можеш да чуеш ...
Иначе към 3500-4000 оборота звукът си е направо WRC.
И все пак, не благодаря
хахахаа....значи да си остана само без задно до този извод стигам!!!
Гледам темата е доста стара но все пак да питам! От къде мога да си намеря само това триъгълно средно гърне, че моето нещо замина? Ааа и другия ми въпрос е ако го махна и сложа на негово място някаква тръба последствията много ли ще са зле? То така както е тръгнало май след време ще съм като WRC само с една права тръба и крайно гърне
И аз така.... триъгълното е изсипано и в началото му има една дупка...
Ама дори от време на време се запушва и от тая дупчица излиза всичко и почва да съска
Гледам темата е доста стара но все пак да питам! От къде мога да си намеря само това триъгълно средно гърне, че моето нещо замина?evil:
40 лв и е вечно твое , моето бившо гърне. Здраво е , но сложих к-т 3 те новички.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Странна работа
Аз моята понеже не я бях гледал отдолу и незнаех какво има та наскоро се изненадах като видях, че тия въпросните гърнета изобщо ги няма а са сложили тръба от катализатора чак до задното гърне .Странното в случая е, че наскоро смених задното със REMUS и въобще няма такъв силен и дразнещ звук какъвто се очакваше .Когато ходих да го слагам майстора се опита да ме разубеди, като ми каза че много щяло да ми "надува" главата, а после сам остана изненадан от резултата .Звука изобщо не е силен и нетърпим, а просто стана по-плътен и басов и като си карам на дълъг път с тиха музичка до 3000 об. в купето почти нищо не се чува , а при ускорение (лично на мен) много ми прилича на звука на БМВ шестак Отначало си мислех, че средното и триъгилното гърне заглушават шума и затова е много силен, а сега като видях че ги няма...
Гледам темата е доста стара но все пак да питам! От къде мога да си намеря само това триъгълно средно гърне, че моето нещо замина?evil:
40 лв и е вечно твое , моето бившо гърне. Здраво е , но сложих к-т 3 те новички.
Колега за начало мисля да пробвам с тръба на негово място. Ако е прекалено шумно при всички положения ще се сменя то е ясно. Само да намеря малко свободно време и ще пробвам!
еми аз съм така защото тва триъгълното по каталозитъе върви с половината генерация. та реших да сложа тръба и няма някаква фрапираща разлика. само дето вади по-смотан звук сега
еми аз съм така защото тва триъгълното по каталозитъе върви с половината генерация. та реших да сложа тръба и няма някаква фрапираща разлика. само дето вади по-смотан звук сега
Ами затова казвам само 40 лв , хайде на примоция 35 лв.
Здраво е но сложих комплект 3 те нови / резонатор, триъгълно и задно/ . Резонатора беше почти разпаднало се от удар , тригълното здраво, а крайното се скъса тръбата точно преди него а и вътре се беше откачила и дрънчеше.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment